20 Temmuz 2019 Cumartesi

toptan temizlik malzemeleri Bulaşık deterjanı Temizliksepetin.com

Bulaşık deterjanı extra plus
Bulaşık deterjanı extra plus, uzmanlar tarafından  geliştirilmiş yapısı sayesinde bulaşıklarınızda kalan kurumuş, sertleşmiş tüm yemek atıklarını güç kullanımı gerektirmeden temizleyen bir bulaşık deterjanı ürünüdür. Bulaşık yıkamada en yeni ve en etkili formülü olan extra plus bulaşık deterjanı, sıvı yapısıyla birlikte kirli bulaşıklarınızda kalan inatçı lekelere meydan okuyor. Elde yıkamayla temizlediğiniz her çeşit mutfak eşyanızın üstünde kir bırakmayan extra plus bulaşık deterjanı, durulama sonrası bulaşıklarınızın üzerindeki lekelerden eser bırakmıyor.
Yapısında zararlı kimyasal bulundurmayan, içeriğinde cilt dostu ürünler kullanılan ürünümüz, alerjik reaksiyonlara sebebiyet vermez.
Eser miktarda bir çay bardağı su ile beraber karıştırılarak kullanılabilen ürünümüz, çok sayıda birikmiş bulaşıklarınızı yıkamak için yeterli oluyor. Az miktarda kullanımla çok performans sağlayan ürünümüz fiyatıyla da cebinize dost oluyor. Toptan bulaşık deterjanı extra plus siparişinizi sitemiz aracılığıyla gerçekleştirerek sizde ekonominize katkıda bulunun, kaliteyi ucuza yaşayın. Temizliksepetin.com  toptan temizlik malzemeleri 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder